virussenEr komen steeds meer en steeds agressievere virussen wereldwijd voor. Het COVID19 virus is hiervan natuurlijk een goed voorbeeld van!
Virus infecties hebben een enorme invloed op onze gezondheid. Iedereen is ‘geïnfecteerd’ met verschillende endogene retrovirussen en bijna 90% van de menselijke populatie wereldwijd is geïnfecteerd met herpesvirussen. In de afgelopen decennia hebben we internationaal diverse epidemieën gehad van mazelen, enterovirus D68, Ebola, corona, terwijl miljoenen mensen lijden aan virale hepatitis, HIV en HPV. Veel ziekten zijn een gevolg van virale infecties. Te denken valt aan bepaalde auto immuunziekten, zoals systemische Lupus Erythematodes, Sclerodermie en de ziekte van Sjögren.

In de reguliere geneeskunde zijn er weinig tot geen mogelijkheden om virussen te bestrijden. De reguliere artsen leren slechts een aantal dingen: schoon werken, vaak handen wassen, social distancing, vaccineren en medicijnen. Waarbij inmiddels duidelijk is dat we hiermee de virussen niet onder controle krijgen, dat vaccinaties veel schade kunnen geven aan het systeem en dat we de problemen rond virus besmettingen niet bij de bron aanpakken.

In de leefstijlgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde beschikken we over een groot en goed arsenaal om virus infecties effectief aan te pakken, te bestrijden en het immuunsysteem te verbeteren en infecties te bestrijden. Zonder bijwerkingen. Laag in kosten. Veiliger. En collaterale voordelen.

In onze praktijk werken wij met een breed virus protocol, dat bestaat uit 4 onderdelen:

1 Een anti virale component: wat kunnen we doen om het virus zelf te doden?
2 Een anti replicatie component: Hoe kunnen we het delen van het virus in de cel blokkeren?
3 Voeding voor het immuunsysteem: Hoe moeten we eten en welke voedingssupplementen kunnen we gebruiken om ons immuunsysteem te optimaliseren?
4 Cellulaire en systemische ondersteuning: hoe steunen we de energiefabriekjes van onze cellen en onze lever tijdens de hele behandeling?

Maak een afspraak in de praktijk om jouw lichaam weerbaarder te maken tegen alle mogelijke virussen, zonder bijwerkingen, zonder vaccinatieschade en zeer kostenbesparend!