De Praktijk voor Preventieve Geneeskunde bestaat uit : Geiske de Ruig, en 1 assistente, Carla Bakker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Doel
Leefstijlgeneeskunde en leefstijltandheelkunde is onze passie en onze missie. Bij leefstijlgeneeskunde denk je aan het terrein van lichaamsbeweging, stressreductie, gevarieerde verse en gezonde voeding, een gezond darmmicrobioom, gewichtsbeheersing, vermijden van milieutoxinen (biologische groenten, schone lucht, niet roken), bioritme, de kwaliteit van nachtrust en hoe je mentaal in het leven staat.

Ons doel is om vanuit vakkennis verandering op gang te brengen. We geven patiënten tools en inzicht. Zodat ze uiteindelijk zelf hun genezing in gang zetten.
Onze expertise is de mond, de spijsvertering en de darm. We doen veel laboratorium onderzoek en hebben kennis van het microbioom, zowel van de darm als van de mond. Meten is weten.

Your health is in your mouth and in your gut

Verandering gaat soms gepaard met verzet en dat is goed. Daarmee komt niet alleen het doel- jouw klacht/en- maar ook het proces -hoe je omgaat met je klacht/en- centraal te staan. Wij realiseren ons terdege dat het niet altijd in onze macht ligt jou beter te maken. We zijn namelijk van elkaar afhankelijk. Maar wij verzekeren jou van onze inzet. Jouw inzet is de mate van zelfwerkzaamheid. Zo komen we tot het voor jou meest haalbare resultaat.
We besteden veel tijd aan bijscholing en opleidingen en blijven graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Testimonials
Wil je graag weten hoe patienten onze behandelingen hebben ervaren? Klik dan op testimonials