De Praktijk voor Preventieve Geneeskunde wordt gerund door Geiske de Ruig.

 

 

 

 

 

 

 

Doel
Leefstijlgeneeskunde en leefstijltandheelkunde is mijn passie en mijn missie. Bij leefstijlgeneeskunde denk je aan het terrein van lichaamsbeweging, stressreductie, gevarieerde verse en gezonde voeding, een gezond darmmicrobioom, gewichtsbeheersing, vermijden van milieutoxinen (biologische groenten, schone lucht, niet roken), bioritme, de kwaliteit van nachtrust en hoe je mentaal in het leven staat.

Mijn doel is om vanuit vakkennis verandering op gang te brengen. Ik geef patiënten tools en inzicht. Zodat ze uiteindelijk zelf hun genezing in gang zetten.
Mijn expertise is de mond, de spijsvertering en de darm. Ik doe veel laboratorium onderzoek en heb kennis van het microbioom, zowel van de darm als van de mond. Meten is weten.

Your health is in your mouth and in your gut

Verandering gaat soms gepaard met verzet en dat is goed. Daarmee komt niet alleen het doel- jouw klacht/en- maar ook het proces -hoe je omgaat met je klacht/en- centraal te staan. Ik realiseer me terdege dat het niet altijd in mijn macht ligt jou beter te maken. We zijn namelijk van elkaar afhankelijk. Maar ik verzeker jou van mijn inzet. Jouw inzet is de mate van zelfwerkzaamheid. Zo komen we tot het voor jou meest haalbare resultaat.
Ik besteed veel tijd aan bijscholing en opleidingen en blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Testimonials
Wil je graag weten hoe patienten mijn behandelingen hebben ervaren? Klik dan op testimonials