TARIEVEN per 1 januari 2019 (voor patiënten alsook voor supervisie collega’s)
€ 12,50 per 5 minuten
€ 75,00 per 30 minuten
€150,00 per 60 minuten

Het tarief geldt zowel voor de directe als de indirecte tijd.
De directe tijd is de tijd waarbij je als patiënt aanwezig bent, je met ons telefonisch in gesprek bent of wij je email beantwoorden.
De indirecte tijd is de tijd die wij besteden aan o.a. het openen en doorlezen van het dossier, doornemen van de algemene vragenlijst, eetverslagen, evaluatie verslagen, onderzoeken, het samenstellen van een persoonlijk advies etc. Hier ben je als patiënt doorgaans niet bij aanwezig.
We zien dat de problematiek van patienten die naar onze praktijk komen, steeds groter wordt. Dit vraagt meer voorbereiding, aandacht en zorgvuldigheid.
Reken bij een eerste consult op een voorbereidingstijd van 30 minuten (en soms langer) en bij ieder vervolg consult afhankelijk van de complexiteit van uitslagen op een voorbereidingstijd van 30 minuten of meer.
Bij een telefonisch consult en een email consult worden er zowel voorbereidings- en uitwerktijd-kosten in rekening gebracht. Houd er rekening mee dat email consulten niet altijd worden vergoed door de zorgverzekeraar. Vraag dat voor de zekerheid van tevoren na!
Alle type consulten worden op onze nota omschreven en gaan per tijdseenheid van 5 minuten. De nota wordt dus gespecificeerd met de tijd die er aan besteed is met het totaal bedrag erachter.
Voor een begroting en tijdsplanning darmtherapie, klik hier.

Spoedconsult met spoedtarief
In verband met de lange wachttijd (die momenteel is opgelopen tot langer dan een half jaar), hebben wij een spoedconsult in het leven geroepen. Geiske de Ruig werkt 12 uur per dag en kan niet méér uren maken dan ze nu maakt. Wilt u toch op zeer korte termijn antwoord op uw vragen of uitslag, dan kunt u gebruik maken van ons spoedconsult. Geeft u dit aan per mail of aan de telefoon.
Het tarief voor een spoedconsult is :
€ 15,00 per 5 minuten
€ 90,00 per 30 minuten
€180,00 per 60 minuten

De consulten worden, afhankelijk van je ziektekostenverzekering, meestal geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het loont zeker de moeite om je even te verdiepen in de vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering! Hier vindt je een overzicht van de vergoedingen voor Integrale Geneeskunde 2019 van minimale tot maximale dagvergoeding vergoedingen verzekeringen Integrale Geneeskunde 2019  op alfabetische volgorde.
Waarschijnlijk heb je ook al gelezen dat CZ groep (CZ, OHRA, Nationale Nederlanden) voor 2019 de orthomoleculaire geneeskunde behoorlijk inperkt. Kijk op www.zorgwijzer voor de laatste info over orthomoleculaire geneeskunde.
Voor overige informatie: www.zorgwijzer.nl  

Geiske de Ruig is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) onder lidmaatschapsnummer 487 AL (Arts Licentie).
Ook is zij aangesloten bij de AVIG (Artsen Vereniging voor Integrale Geneeskunde) onder lidmaatschapsnummer 1118.
BIG registratie nummer: 29023593902
AGB code Tandarts: 12-061033
AGB-code Zorgverlener Natuurgeneeskunde: 90-031453
AGB-code Praktijk Preventieve Geneeskunde: 12-(0)63642
Geiske de Ruig is ook lid van de WOSAAM: World Society of Antiaging Medicine

Ben je patiënt in onze praktijk (nu of in het verleden geweest) dan kun je gebruik maken van onze patientenservice met vele voordelen en kortingen! Kijk er eens naar!

Voor korte, niet inhoudelijke vragen kun je uiteraard contact opnemen met mijn assistente, Monique Groenendijk (van maandag t/m donderdag tussen 09.00 – 13.00 uur).

TARIEVEN onderzoek
Bloedonderzoek 
Ontlastingonderzoek
Speekselonderzoek
Consulten zijn exclusief voedingssupplementen en laboratorium onderzoeken.

Tot nu toe is er ëén verzekeraar, ONVZ, superfit polis of hoger, die naast het consult, ook de laboratoriumonderzoeken vergoedt.
Polisvoorwaarden ONVZ: http://www.onvz.nl/zorg.htm?ch=def&id=polisvoorwaarden-superfit#Artikel%205%20Alternatieve%20geneeswijzen

Betaling: zowel de behandeling als de eventuele benodigde middelen worden direct afgerekend.
Je kunt pinnen of contant betalen.

 

 

 

 

 


Home