Bloedonderzoek
Essentiële voedingsstoffen, zoals vitaminen, (spoor)elementen, aminozuren en (essentiële) vetzuren zijn belangrijke factoren in de biochemie van het lichaam. Veel vitaminen en (spoor)elementen vervullen bijvoorbeeld een rol als co-factor van specifieke enzymen. Bij onvoldoende aanwezigheid van zo’n co-factor kunnen de omzettingen waarvoor deze enzymen nodig zijn niet goed verlopen, waardoor lichaamsprocessen verstoord raken en uiteindelijk klachten/ziekte zullen ontstaan.

Met behulp van bloedonderzoek kijk ik naar mogelijke tekorten van bepaalde  vitamines, (spoor) elementen, vetzuren om zo jouw voedingstoestand in kaart te brengen en om mogelijke tekorten aan te gaan vullen.

Voedselintolerantie test
Er bestaan bloedtesten die kunnen aantonen voor welke voeding jij specifiek een overgevoeligheid hebt. We noemen dit IgG testen. Deze test kan via bloed worden bepaald en is dus een blauwdruk voor jouw voedselovergevoeligheden
De voedselintolerantie test ImuPro is een diagnostische test  waarmee IgG-antilichamen tegen antigeen bestanddelen uit voedingsmiddelen aangetoond worden.

Home