Voor een goede diagnostiek maak ik graag gebruik van diverse onderzoeken. Ontlastingsonderzoek, bloedonderzoek naar voedselintoleranties, bepaalde tekorten in vitamines en/of mineralen, mineralen en zware metalen, vetzuren, speekselonderzoek op het gebied van hormonen.
Heeft u onbegrepen klachten waar de huisarts of uw specialist niet uit komt? Voelt u zich al lange tijd niet optimaal, bent u moe, heeft u darmklachten en heeft u al bij verschillende artsen en specialisten scans en onderzoek gehad maar kwam daar niets uit en werd u naar huis gestuurd me de mededeling dat alles ‘goed’ was?  Mijn praktijk is gespecialiseerd in onderzoek dat elders niet algemeen gedaan wordt. Deze testen zijn regulier (door artsen beoordeeld)  en evidence based.
Wil je meer weten over ontlastingsonderzoek en waarom, luister dan naar het radiofragment dat ik heb gegeven over ontlastingsonderzoek.

Via ontlastingonderzoek, speekseltesten en voedselintolerantie testen krijgen we inzicht in de klachten en mogelijke oorzaken van gezondheidsproblemen van de patient en kunnen we gericht met een stappenplan beginnen.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Je vraagt via ’test jezelf’ een test naar keuze aan. In de webshop wordt uitleg gegeven wat de test inhoudt en bij welke indicaties/klachten je de test kunt inzetten. Je neemt thuis het monster af (ontlasting, speeksel of bloed prikken bij een prikpunt bij jou in de buurt) en stuurt vervolgens dit monster naar het desbetreffende lab. De enveloppe met het adres van het lab wordt standaard meegeleverd. Na 3 weken ontvang ik de uitslag van de test en kunnen we, middels een telefonisch consult of een consult in de praktijk, beginnen met een stappenplan.

Home