Ik ben een fan NLSlank-01van gezonde voeding. Een goed voedingspatroon is de basis voor een goede gezondheid. Ik weet dat je met de juiste voeding op een eenvoudige manier je gezondheid terug kunt krijgen en je hormoonhuishouding weer in balans kunt brengen. Met behulp van de juiste voeding kun jij je stofwisseling en gewichtsregulatie beter reguleren. Je zult merken dat je hiermee energie terug zult krijgen en dat als je darmen en hormoonhuishouding gaan verbeteren ook je huid zal verbeteren en je van je overtollige (buik) vet af kunt komen.

Om dit te bereiken ben ik een intensieve samenwerking aangegaan met Liesbeth van Duin van Nederland Slank®.liesbeth van duin 2016
Nederland Slank® maakt gebruik van een bewezen effectief afslankprogramma, ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers. Bij Nederland Slank® kun je het programma online volgen en zodoende kun je eenvoudig en overal hieraan deelnemen.
Nederland Slank® is een afslankprogramma dat een betere stofwisseling en gewichtsregulatie bewerkstelligt..

Individueel voedingsplan
Nederland Slank® is gebaseerd op een individueel voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van jouw eigen bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Om het programma te kunnen starten, dien je eerst een bloedtest te laten uitvoeren. Dit kan bij diverse prikpunten met het formulier dat je van Nederland Slank ontvangt. De resultaten vormen de basis van het individueel voedingsplan.

balanceHoe werkt Nederland Slank®?
Je persoonlijke voedingsplan brengt jouw individuele “lichaams-chemie” met de bij jou passende „voedingsmiddelen-chemie” in een nieuwe stofwisselingsbalans. De maaltijden bestaan uit gezonde en de voor jou noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen. Ook zijn de voedingsmiddelen zo gebalanceerd dat ze jouw verstoorde metabolisme weer in evenwicht te brengen.

Waarom werkt het Nederland Slank® programma?
Het doel van het persoonlijke plan is het ondersteunen van jouw gezonde metabolisme en het reguleren van jouw gewicht. Om het doel snel te behalen in een tijdspad dat je kunt overzien, word je begeleid door speciaal opgeleide en gecertificeerde begeleiders. Door deze methode vallen deelnemers snel en blijvend af en houdt jij er een gezond en voedzaam voedingspatroon aan over.

gewichtsreduktionWaardoor bereik je met het Nederland Slank® programma gewichtsverlies?
Door middel van je persoonlijke voedingsplan krijgt jouw lichaam alle belangrijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. Het criterium voor het kiezen van voedingsmiddelen is de manier waarop ze jouw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezond metabolisme en een betere afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, simpele regels voor de maaltijden reguleer je voor eens en voor altijd jouw gewicht en verbeter je jouw totale hormoonhuishouding.

Welke verbeteringen van je gezondheid bereik je met Nederland Slank® ?
De omschakeling van jouw lichaam naar gezond, passend en uitgebalanceerd eten heeft vele gezondheidsvoordelen. Zo zul je een gezond en slank lichaam eraan overhouden. Ook zal je uithoudings- en concentratievermogen toenemen en stijgt je energieniveau.
Je gaat beter slapen, je fysieke en psychische kracht neemt toe en je voelt je over het geheel genomen gezonder, krachtiger en vitaler en dat straal je ook uit! Je breekt het overtollige lichaamsvet af en spaart je spier- en bindweefsel. Daardoor blijft je huid strak en glad. Tevens voorkomt het in combinatie met beweging de bekende welvaartsziekten als diabetes en hartproblemen.

Wanneer kan ik met het Nederland Slank® programma beginnen?
Aan het programma deelnemen is voor jou zinvol en waardevol:

  • als (onder of boven) gewicht een probleem is en je een definitieve oplossing wilt
  • als je gezond wilt afvallen
  • als je gezondheidsproblemen hebt die samenhangen met verkeerd eten. Dit kunnen zijn: slaapstoornissen, diabetes type II, reuma, migraine, depressie, chronische vermoeidheid, overgangsklachten, vetstofwisselings-stoornissen of hoge bloeddruk. Maar nog veel meer klachten zullen verbeteren als je voeding als je medicijn gaat gebruiken.
  • als je tot op hoge leeftijd energiek en fit wilt zijn

Kosten
Je kunt de kosten van het programma vaak (deels) declareren als je een aanvullend pakket hebt bij je zorgverzekering. Vermeld bij het aanmelden dat je via mijn praktijk komt en je ontvangt 50 euro korting!

Vergoeding van verzekeraars
In veel gevallen wordt het programma (deels) vergoed door verzekeraars. Daarbij wordt uw alternatieve verzekering niet verrekend met uw eigen risico..

Orthomoleculaire geneeskunde
Bij Nederland Slank wordt u begeleid door orthomoleculaire diëtisten. Orthomoleculaire therapie valt onder de alternatieve geneeswijzen in uw polis. Als u hiervoor verzekerd bent, kunt u wellicht een (groot) deel van de kosten van het programma vergoed krijgen.