Test jezelf met Medivere testen

Naast de testen uit de webwinkel van gerenommeerde Nederlandse laboratoria werk ik ook veel met Medivere laboratoriumtesten. Medivere is een onderdeel van Laboratorium Ganzimmun Mainz (D).

Dit laboratorium heeft meer dan 200 medewerkers, artsen, wetenschappers en medische assistenten en heeft een vooraanstaande positie in de wereld van de complementaire diagnostiek.
Medivere levert laboratorium- en diagnostische diensten waarbij de conventionele geneeskunde als ook aanvullende (complementaire) medische diagnostica en therapieën optimaal worden gecombineerd. Dagelijks worden door Ganzimmun meer dan 40.000 analyses uitgevoerd die vanuit heel Europa zijn aangevraagd.

Je kunt als lezer van mijn website deze testen bestellen door op de test te klikken. De uitslagen van de test kunnen besproken worden met je eigen (natuur)arts of (natuur)diëtist of therapeut.

Heb je geen eigen (natuur) arts of therapeut of dietist en wil je toch een echt inhoudelijk advies en een therapie plan op maat, maak dan een afspraak met onze praktijk.

Op dit moment zijn in Duitsland al meer dan 70 testen beschikbaar.
In Nederland en België zijn al diverse testen, compleet met Nederlandse beschrijvingen leverbaar. De overige (duitstalige) testen zullen ook spoedig in Nederland en België verkrijgbaar zijn.

NB. Ondanks dat je soms Duitstalige verpakkingen op de foto’s ziet, zijn alle testen met Nederlandse handleiding! Ook kan het voorkomen dat de foto en/of naam op de verpakking hieronder iets afwijkt van de foto van de verpakking in de webwinkel. Het betreft in alle gevallen dezelfde testen.

Medivere speeksel zelftesten

Medivere bloed zelftesten

Medivere urine zelftesten

Medivere ontlasting zelftesten

Medivere genetische  zelftesten