Interview in Interview fit met voeding november 2023 

 

 

 

 

 

 

Pro Osteo artikel “start with the gut”             Artikel van Geiske de Ruig in Pro Osteo, magazine voor osteopathie. Zomer 2016. “De mens en zijn darmflora: een innige symbiose”

Gezondheidsplaatje naast tekst DDDnieuwsradio (De donderdag date) is een programma van radio 80 dat luisteraars geeft wat ze nodig hebben om te weten hoe ze optimaal fit, gezond en mooi kunnen blijven. Het programma bevat drie ingrediënten: interviews over gezond leven, gezondheidsnieuws en feelgood muziek.

Er zijn interviews te beluisteren van verschillende deskundigen..
Zij geven informatie over het voorkomen van ziekte en verouderingskenmerken, het volgen van een gezonde levensstijl en verminderen van klachten.

Luister naar de interviews die ik (vanaf 2013) regelmatig geef over Glycobiologie, darm- en spijsverteringsklachten, candida belasting, darmslijmvliezen, de leverontgifting en nog meer andere interessante onderwerpen

 

Op 8 maart 2013 sprak Geiske de Ruig op TEDX Roermond  over Glycobiologie. Titel van haar betoog: Glycobiologie is een nieuwe revolutionaire ontwikkeling in de geneeskunde. Met de kennis die daaruit voortkomt, kan iedereen zijn gezondheid vrij eenvoudig,  significant verbeteren. Voor informatie: 0184-691418 (Carla Bakker) of 06 54 93 26 81.

 

Interview met Geiske de Ruig in de Gezond Nu van februari 2013 over glycobiologie en haar ervaring met essentiële suikers.

gezondNU 2-2013 – Suiker

 

 

Interview met Geiske de Ruig in Estheticienne, zomer 2012 over Glycobiologie en anti-aging

Artikel Estheticienne 2012 (1)

 

 

 

Artikel van Geiske de Ruig in Gezond Nu, april 2012, over essentiele suikers, de missing link in onze voeding

artikel Gezond Nu (1)

 

 

 

 

 

Home