Wil je een afspraak maken voor een eerste consult?
Geiske de Ruig is van mening dat preventie van ziekten in eerste instantie bij jou zelf begint! Zij adviseert en ondersteunt en motiveert haar patiënten maar jij bent zelf de uitvoerende partij. Een verwijzing van je huisarts is niet noodzakelijk.

Het eerste consult van Geiske de Ruig duurt over het algemeen een uur. Wij werken met een 5 minuten tarief. Wilt u weten wat u van uw zorgverzekeraar krijgt? Klik hier

Daarin wordt met jou haar visie en koers van aanpak besproken. Samen komen we tot een stappenplan. Je krijgt advies wat je zelf kunt doen om klachten te laten verminderen of verdwijnen. Daarmee krijg je op den duur een gezonde onafhankelijkheid. Je krijgt een uitgebreid uitgewerkt darmtherapie behandelplan mee naar huis. Jij gaat met deze adviezen aan de slag en meldt ervaringen terug. Vervolgbehandelingen vinden meestal om de 4-6 weken plaats en duren gemiddeld 30 minuten tot een uur. Het aantal behandelingen en de duur van de behandeling is uiteraard afhankelijk van de klachten, de therapietrouw, de voorgeschiedenis etc. Wil je een tijdsplanning en  begroting voor darmtherapie? Lees dan hier hoe een darmtherapie eruit ziet. Dankzij de vele uitleg voorkom je terugval want je hebt geleerd je balans zelf te herstellen en te behouden. Met korting kun je evt supplementen en natuurvoeding zelf (na) bestellen.
Voor collega’s bestaat er de mogelijkheid van supervisie.

Ook telefonische, Skype en email consulten zijn mogelijk. Veel patiënten komen van ver en we bieden de mogelijkheid om lab uitslagen en behandelplannen telefonisch, via Skype of via email te bespreken. Deze consulten kunnen variëren van 10 minuten tot een uur. Houdt rekening met een uitwerktijd via mail. Houdt er ook rekening mee dat emailconsulten mogelijk niet door jouw
Zorgverzekeraar worden vergoed.

Verandering op gang brengen
Vanuit vakkennis probeert Geiske de Ruig een verandering op gang te brengen. Verandering gaat vaak gepaard met verzet en dat is goed. Daarmee komt niet alleen het doel- jouw klacht/en- maar ook het proces -hoe je omgaat met je klacht/en- centraal te staan. Geiske realiseert zich terdege dat het niet altijd in haar macht ligt jou beter te maken. We zijn namelijk van elkaar afhankelijk. Maar Geiske verzekert jou van haar inzet. Deze bestaat er ook uit dat ze veel tijd besteedt aan bijscholing, opleidingen en het op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Jouw inzet is de mate van zelfwerkzaamheid. Zo komen we tot het voor jou meest haalbare resultaat.

Intakeformulier, klachtenregistratielijst en voedseldagboek
Je wordt verzocht om onderstaande voorbereidingen te treffen voordat je op een consult verschijnt.
Van nieuwe patiënten ontvangen wij graag één week voor het eerste consult het intake-formulier, het klachtenregistratie formulier en het voedseldagboek (over 3 verschillende dagen) per email retour. Neem een kopie van de door jou ingevulde voorbereidingen mee. Dit voor het geval er in het email- of postverkeer iets fout gaat. Hebben wij niet op tijd je formulieren binnen gekregen, dan wordt je eerste afspraak geannuleerd! Je hebt je dan niet voldoende voorbereid op het consult en Geiske de Ruig heeft zich niet kunnen voorbereiden. Vervolgens vragen wij je nog om de behandelingsovereenkomst in te vullen, uit te printen en mee te nemen naar het eerste consult.

Download hier het intake-formulier
Download hier het voedseldagboek en beschrijf hierin exact wat je eet en je klachten.
Download hier de Klachtenregistratielijst spijsvertering bijnier lever. Let op, dit formulier is een excell bestand en bestaat uit 7 verschillende tabbladen! Die kun je onderaan één voor één aanklikken en invullen.
Verder ontvangt Geiske graag de uitslag van je constitutietest. Deze test kun je on-line uitvoeren en de uitslag kun je eenvoudig aan ons doormailen, slechts de namen en percentages zijn voldoende om door te geven.
Download hier de Behandelovereenkomst

Hoe vul je het intakeformulier, klachtenregistratie en voedseldagboek in?
–  Download het intakeformulier, het klachtenregistratie formulier en het voedseldagboek hierboven
–  Je opent dan links onderin het Word-document
–  Sla de formulieren gelijk op ( ‘opslaan als’) op je pc of laptop als een Word document (a.u.b niet als        pdf, dat kunnen wij niet in het dossier verwerken) en geef de documenten een naam.
–  Vervolgens vul je de formulieren in. Sla de formulieren opnieuw op.
–  Stuur vervolgens per mail de formulieren naar info@pgpraktijk.nl
–  Een pasfoto van jezelf meesturen wordt gewaardeerd

Wil je een lijst meebrengen met alle medicijnen en voedingssupplementen die je gebruikt bij het eerste consult?

Wachtlijst
We hebben op dit moment een wachtlijst. Neemt u voor vragen hierover contact op met onze praktijk.

Behandeldagen in Capelle aan den IJssel:
Maandag t/m donderdag:
Va
n 09.00 uur tot 13.00 uur: life spreekuur.
Van 14.00 tot 18.00 uur:  email consulten.
Op donderdag i
s er meestal ook ruimte voor supervisie voor collega’s (therapeuten, diëtisten etc.)
Heb je als collega een ‘lastige” casus die je graag wilt bespreken, lever mij dan het liefst een week van te voren een volledige intake of stukken uit jouw dossier in plus bijvoorbeeld uitslagen van ontlastings-, speeksel-, bloedonderzoek

Je kunt je afspraak kosteloos wijzigen of annuleren tot 48 uur van te voren.
Daarna zijn wij genoodzaakt 50% van een uur-consult in rekening te brengen.

Diagnostiek van je gezondheid volgens Dr Mayr

De praktijk is telefonisch bereikbaar:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: tussen 09.00 – 13.00 uur.
* Tijdens de overige uren kun je het antwoordapparaat inspreken en
word je z.s.m. terug gebeld.

De praktijk is gesloten op:
maandag 13 april 2020 (2e paasdag)
maandag 27 april 2020 (Koningsdag)
dinsdag 5 mei 2020 (dag van de bevrijding)
donderdag 21 mei 2020 (hemelvaartsdag)
maandag 1 juni 2020 (2e pinksterdag)

! De praktijk is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Home