Allergo-Screen Voedingsmiddelen IgE (20 meest voorkomende voedselallergenen) bloedtest


€89,95

 

Bestellen

Allergische reacties worden veroorzaakt door een overreactie van het immuunsysteem op onschuldige stoffen. Dit zijn vaak natuurlijk voorkomende bestanddelen uit onze omgeving. Door de verhoogde alarmfase van het immuunsysteem kunnen ook gewone levensmiddelen door het immuunsysteem als allergenen herkend worden en de typische symptomen van een allergische reactie oproepen. Het allergieprofiel Allergo-Screen® voedingsmiddelen biedt een onderzoek naar de 20 belangrijkste voedingsallergenen door de bepaling van specifieke immuunglobuline E (IgE) antilichamen uit een bloedmonster. Voor de uitvoering zijn diverse druppels bloed als monstermateriaal nodig. Er wordt onderzocht op de volgende allergenen: Eiwit, eigeel, melk, caseine, witmeel, roggemeel, sojabonen, aarnoot, hazelnoot, amandel, appel, kiwi, perzik, tomaat, wortel, aardappel, selderij, kabeljauw en krab.

Reacties zijn gesloten.