Tarieven

TARIEVEN per 1 januari 2017 (voor patiënten alsook voor supervisie collega’s)
€ 11,00 per 5 minuten
€ 66,00 per 30 minuten
€132,00 per 60 minuten

Het tarief geldt zowel voor de directe als de indirecte tijd.
De directe tijd is de tijd waarbij je als patiënt aanwezig bent, je met ons telefonisch in gesprek bent of wij je email beantwoorden.
De indirecte tijd is de tijd die wij besteden aan o.a. het openen en doorlezen van het dossier, doornemen van de algemene vragenlijst, eetverslagen, evaluatie verslagen, onderzoeken, het samenstellen van een persoonlijk advies etc. Hier ben je als patiënt doorgaans niet bij aanwezig.
Reken bij een eerste consult op een voorbereidingstijd van 30 minuten en bij ieder vervolg consult afhankelijk van de complexiteit van uitslagen op een voorbereidingstijd van 15 – 30 minuten.
Bij een telefonisch consult en een email consult worden er ook voorbereidings- en nawerktijdkosten in rekening gebracht.
Alle type consulten worden op onze nota omschreven en gaan per tijdseenheid van 5 minuten. De nota wordt dus gespecificeerd met de tijd die er aan besteed is met het totaal bedrag erachter.

De consulten worden, afhankelijk van je ziektekostenverzekering, meestal geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het loont zeker de moeite om je even te verdiepen in de vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering! Hier vindt je een Overzicht vergoedingen IG 2017 van minimale tot maximale dagvergoeding op alfabetische volgorde.

Ook kun je eens kijken op www.zorgwijzer.nl  

Ben je patiënt in onze praktijk (nu of in het verleden geweest) dan kun je gebruik maken van onze patientenservice met vele voordelen en kortingen! Kijk er eens naar!

Voor korte, niet inhoudelijke vragen kun je uiteraard contact opnemen met mijn assistente, Monique Groenendijk (op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 – 13.00 uur, op donderdag tussen 9.00 – 12.00 uur).

TARIEVEN onderzoek
Bloedonderzoek 
Ontlastingonderzoek
Speekselonderzoek
Consulten zijn exclusief voedingssupplementen en laboratorium onderzoeken.

Tot nu toe is er ëén verzekeraar, ONVZ, superfit polis of hoger, die naast het consult, ook de laboratoriumonderzoeken vergoedt.
Polisvoorwaarden ONVZ: http://www.onvz.nl/zorg.htm?ch=def&id=polisvoorwaarden-superfit#Artikel%205%20Alternatieve%20geneeswijzen

Betaling: zowel de behandeling als de eventuele benodigde middelen worden direct afgerekend.
Je kunt pinnen of contant betalen.

Geiske de Ruig is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) onder lidmaatschapsnummer 487 AL (Arts Licentie).
Ook is zij aangesloten bij de AVIG (Artsen Vereniging voor Integrale Geneeskunde) onder lidmaatschapsnummer 1118.
BIG registratie nummer: 29023593902
AGB code Zorgverlener: 12-061033
AGB-code Zorgverlener: 90-031453
AGB-code Praktijk: 12-(0)63642
Geiske de Ruig is ook lid van de WOSAAM: World Society of Antiaging Medicine

 

 

 

 

 


Home