Nederland Slank

2015-12_Banner_Nederlandslank.nl_970x90_v1.0Vanaf 1 november 2014 ben ik een intensieve samenwerking aangegaan met Liesbeth van Duin van Nederland Slank®.

liesbeth van duin 2016Nederland Slank® maakt gebruik van een bewezen effectief afslankprogramma, ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers. Bij Nederland Slank® kun je het programma online volgen en zodoende kun je eenvoudig en overal hieraan deelnemen.
Nederland Slank® is een afslankprogramma dat een betere stofwisseling en gewichtsregulatie bewerkstelligt. Nederland Slank® begeleidt jou tijdens het programma naar een volkomen uitgebalanceerd en voor jou persoonlijk op maat gemaakt voedingsprofiel. Vermeld mijn praktijk bij je intake en ontvang €50,- korting!

 

Health Academy

The Health Academy
Op 1 juli 2013 heb ik, samen met Kelly leenders, health coach, eigenaar van Puzzles Food Truck, The Health Academy opgericht. Health Academy motiveert mensen tot een gezonde levensstijl via inspirerende workshops. Elke dag stralend, fit en gezond! Met passie geven wij verrassende, inspirerende workshops. Voeding als basis van je gezondheid. Voeding als medicijn. We proberen mensen te inspireren om op een gezonde manier gewicht te verliezen, zonder diëten maar met een gezonde levensstijl. Volg ons op Facebook!

 

Miss Natural
Sinds 1 maart 2013 werk ik samen met Miss Natural, Eva van Zeeland, als redactie lid. Ik lever content over ontgiften, de toxische stoffen uit ons milieu en waar het invloed op heeft, over de darmen, over glycobiologie en nog veel meer interessante onderwerpen. Bovendien beantwoord ik vragen in het natuurlijk spreekuur.
Miss Natural is een online educatie platform en community waar natuurlijk leven en biologisch eten centraal staan. Miss Natural deelt kennis en inspireert anderen via toegankelijke artikelen, video’s, webinars, e-books en online cursussen.
Miss Natural leden vinden, ontmoeten en motiveren elkaar via de online community met forum, besloten Facebook groepen en live via bijeenkomsten en evenementen zoals de Miss Natural Awards.
www.missnatural.nl
www.natuurlijkspreekuur.nl

 

Gezond NU
Vanaf 2011-2014 ben ik redactielid geweest van het Gezond Nu panel voor het maandelijkse spreekuur. Hierin werden vragen beantwoord door een redactie team bestaande uit dietisten, apotheker, natuurartsen, huisartsen, psycholoog etc.
www.gezondnu.nl

 

RP Vitamino Analytic
Voor ontlastingonderzoek werk ik voornamelijk met RP Vitamino Analytic, een laboratorium dat een grote diversiteit aan onderzoeken aanbiedt, o.a. fecesanalyses en voedingsintolerantie screenings.  Zij bieden een grote diversiteit van analyses aan voor verschillende aandoeningen en symptomen.
www.rp-vitamino.nl

Pro Health Medical
Voor bloed-, urine- en speekselanalyses werk ik nauw samen met Pro Health Medical, de medische laboratoriumtak die bestaat sinds 1991. Naast de routine beschikt het laboratorium over de nieuwste laboratoriumdiagnostiek en diverse testen die uniek zijn. Pro Health medical is gespecialiseerd in Borrelia onderzoek en voedselallergie type 3 allergie.
www.prohealth.nl

 

LongevityEd
Vanaf 1 maart 2013 ben ik, namens het Glycoinstituut, een nauwe samenwerking aangegaan met LongevityEd, Professional Education Group in USA. LongevityEd, voorheen Proevity, is een professioneel opleidingsinstituut gericht op het geven van geaccrediteerd voortgezet onderwijs, met de nadruk op de nieuwste en meest valide technologieen in Glycobiologie en integratieve gezondheidszorg, wellness en voeding. LongevityEd onderwijs wordt geschreven en onderwezen door vooraanstaande deskundigen en leiders op het gebied van welness en gezondheid.
http://www.longevityed.com/

Home